BELUGA LOVES YOU – Puur aroma

Voor Servais Tielman, is het van groot belang dat een gerecht in balans is en dat groenten, zoals de plantjes en bloemen van Puur Aroma, een essentieel onderdeel vormen. Servais gelooft dat deze ingrediënten een bepaalde frisheid en krokante bite aan een gerecht kunnen toevoegen, wat de algehele smaakbeleving versterkt.

Als chef-kok waardeert hij het werk van Puur Aroma en de toewijding van Frank Radder in het kweken van hoogwaardige producten. Het feit dat hij zijn ziel en liefde in zijn werk stopt, zie je en proef je terug in de kwaliteit van zijn producten. “Daarom ben ik verheugd om met Puur Aroma samen te werken en hun bijzondere plantjes en bloemen te integreren in mijn keuken.”

Door gebruik te maken van Puur Aroma’s producten kan hij gerechten creëren die niet alleen smaakvol zijn, maar ook een verhaal vertellen. Het is zijn passie om de herkomst van ingrediënten te laten zien en gasten een culinaire ervaring te bieden die zowel verrassend als verfijnd is. De samenwerking met Puur Aroma stelt Servais in staat om dit streven naar perfectie te realiseren.

Januari

2023

Oktober

2023

Oktober

2023

Tasting in the Dark

THIESSEN & BLANCHE DAEL

nl_NL_formal