Over ons

Maastricht Heuvelland Culinair:

Zegt u Maastricht of Heuvelland, dan denkt u aan het goede leven. Aan heerlijk eten en een gastvrij onthaal. Bent u op zoek naar het betere restaurant voor fine wining en dining op de mooiste locaties? Dan bent u bij Maastricht Heuvelland Culinair aan het juiste adres. De aangesloten restaurateurs en smaakmakers hebben de ambitie om de titel van internationaal erkende gastronomische topregio élke dag waar te maken. Dat doen ze door steeds weer te verrassen met hun culinaire prestaties. Door de zintuigen te prikkelen met smaakinnovaties, seizoensgerechten en streekproducten. Deze restaurateurs en meesterkoks hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Veelal zijn ze gevestigd op een unieke locatie – in het stadscentrum, maar ook op prachtige plekken in het mooie Heuvelland. Allemaal bieden ze een bijzondere ambiance. Samen gaan/staan we voor ‘experience gastronomy’.

Maastricht Heuvelland Culinair heeft drie belangrijke doelstellingen: Maastricht-Heuvelland tot een internationaal erkende gastronomische topregio te ontwikkelen, samenwerking tussen de aangesloten restaurants en ambachtelijke leveranciers en andere regionale partijen te activeren en nieuwe initiatieven bij de ontwikkeling van mooie streekproducten te stimuleren en te ondersteunen.

Bestuur
Stichting Maastricht Heuvelland Culinair wordt bestuurd door (van links naar rechts):

Albert Berghof, penningmeester
Ad Veenhof, voorzitter
Edwin Heusschen
Rodny Welters
Gusta Lepage
Joyce Gulikers, secretaris

Het bestuur wordt ondersteund door Peter Gomolka (financiën).

Lid worden?

Bent u restaurateur of smaakmaker met bewezen kwaliteiten die een verrijking zijn voor de club? Dan komen we graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. We zijn selectief aan de poort, maar eenmaal bij de club wacht iedereen een warm welkom, interessant netwerk, inspiratie, pr en marketing! Neem contact met ons op voor informatie over het lidmaatschap.

nl_NL_formal