Tasting in the Dark

Experience Tasting in the Dark

Beste wijn-, koffie- en theeliefhebber,
Vergeet alles wat je denkt te weten over smaak en geur. Het is tijd voor een sensationele nieuwe ervaring. Thiessen Wijnkoopers slaat de handen ineen met Koffiebranderij Blanche Dael om jou een proeverij te bieden zoals je nog nooit hebt beleefd: Tasting in the Dark.
 
Wat kun je verwachten?
De avond trapt af met een informatief stukje theorie in de orangerie. Marcel Slangen van Blanche Dael en Gerry van Thiessen nemen je mee op reis door de wereld van wijn, koffie en thee. Vervolgens krijg je een rondleiding door de historische wijnkelder van Thiessen, waarna de echte ervaring begint: proeven in het donker! Zonder zicht worden jouw andere zintuigen geprikkeld en zul je smaken en aroma’s op een geheel nieuwe manier ervaren.
En natuurlijk sluiten we de avond af met een gezellige evaluatie. Onder het genot van een prachtig glas wijn en enkele heerlijke bites kun je napraten over deze unieke ervaring in Salle Thiessen.

Praktische Informatie:
  • Datums: 4, 18 en 25 oktober
  • Inloop: 19.15 uur
  • Start: 19.30 uur
  • Eindtijd: 21.30 uur
  • Kosten: €47,50 p.p.

Aanmelden?
Zin in een avond vol verrassingen en nieuwe ontdekkingen? Schrijf je dan snel in via de website van Thiessen voor deze unieke proeverij!

Oktober

2023

Oktober

2023

nl_NL_formal