MHC EVENT Najaar

MHC EVENT NAJAAR

Vandaag waren we met Maastricht Heuvelland Culinair te gast bij The Butler Academy in Simpelveld. Vervolgens zijn we naar de Eyserhalte gegaan waar we uitleg kregen van André Leclercq over Limburgse truffels.

The Butler Academy: Onberispelijke etiquette
Het betreden van The Butler Academy is als een stap terug in de tijd, naar een tijdperk van onberispelijke etiquette en voortreffelijke service. Hier kregen we uitleg over de butler-opleiding, die zich richt op alles, van tafeldekking en wijnkennis tot het beheren van een huishouden op het hoogste niveau. Naast de informatieve sessie kregen we een exclusieve rondleiding. The Butler Academy gaf ons een uniek inzicht in een wereld die vaak verborgen blijft voor het grote publiek.

Eyserhalte: Limburgse Truffels
Na onze inspirerende sessie bij The Butler Academy begaven we ons naar de Eyserhalte, waar André Leclercq ons verwelkomde om ons de geheimen van Limburgse truffels te onthullen en zijn passie met ons te delen. Aansluitend kregen we een heerlijke lunch bereid met verse truffels was een mooie afsluiting van een geslaagd event.

Oktober

2023

Oktober

2023

Tasting in the Dark

THIESSEN & BLANCHE DAEL

nl_NL_formal